Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών με τέκνα υποχρεωτικής εκπαίδευσης και χαμηλό εισόδημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για δικαιούχους γονείς ή κηδεμόνες των μαθητών, το ετήσιο εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 3.000 ευρώ.


Εκ του σχολείου

  ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1) τα στοιχεία του δικαιούχου [ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.), αριθμό τραπεζικού λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ],
2. Αίτηση του δικαιούχου.(επισυνάπτεται).
3. Βεβαίωση του Διευθυντή δημόσιου σχολείου Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από την οποία να προκύπτει η εγγραφή του μαθητή σε τάξη υποχρεωτικής εκπαίδευσης και η κανονική παρακολούθηση των μαθημάτων κατά το σχολικό έτος που έληξε. Η βεβαίωση αυτή είναι μοναδική και δεν επανεκδίδεται σε καμία περίπτωση και θα αναφέρεται  ότι εκδίδεται για την είσπραξη οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα.
4. Αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος φόρου εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014 για το οποίο αιτείται η εισοδηματική ενίσχυση (εισοδήματα προηγούμενου έτους) .Οικογενειακό εισόδημα πραγματικό ή τεκμαρτό  μέχρι 3.000 ευρώ.
5.  Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του δικαιούχου.
6. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986 του δικαιούχου, περί της μη είσπραξης της οικονομικής ενίσχυσης άλλη φορά κατά το τρέχον σχολικό έτος.(επισυνάπτεται)
Σε περιπτώσεις διαζυγίου ή διάστασης θα προσκομίζονται τα ανάλογα δικαιολογητικά επικυρωμένα.Ιδιαίτερα η ένορκη βεβαίωση να είναι πρόσφατη .
Επίσης στο έγγαμο ζευγάρι    η  αίτηση θα γίνεται στο όνομα του πατέρα γιατί αυτός θεωρείται δικαιούχος της ενίσχυσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου